Épül az Alsóhegy utca

Szeretnék további friss híreket kapni!

Az Európai Uniós forrásból megvalósuló földút átépítés a végső fázishoz közeledik. A kivitelezést a közbeszerzési eljárás nyertese, a Colas Építő Zrt. végzi, aki 2009. március 5-én vette át a munkaterületet. Az útépítés a csapadékos időjárás elmúltával a terveknek megfelelően zajlott: alépítményi munkák, ágyazatépítés, szegélyépítés.

Jelenleg az utolsó réteg aszfaltréteg terítése történik, amit a burkolati jelek felfestése és forgalomtechnikai kiépítés követ majd.

A vasútvonal közelsége többletfeladatokat eredményezett, mint például a már évek óta használaton kívüli vágány elbontása.

Ugyancsak nagyobb átalakításra került a Daróczi úti csomópont, melyet követően az útpályát az ingatlanok irányába szélesítették, ezzel megkönnyítve kanyarodást.

Az út vasút felöli oldalán elkészült gyeprácsos parkolót helyenként már most használják az autósok, bizonyítva, hogy milyen nagy szükség van a parkolóhelyekre.

Előre láthatóan jövő hónapban lezajlik a forgalomba helyezési eljárás is, amit követően az autósok birtokba vehetik az új utat.

Újbuda Önkormányzata

Várjuk a TE véleményedet, hozzászólásodat is!


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.