Adománygyűjtést szervez a Vöröskereszt Újbudán is

Szeretnék további friss híreket kapni!

Március 14-én országszerte egész napos adománygyűjtést szervez a köztereken a Magyar Vöröskereszt. Hazánk legnagyobb karitatív szervezetének önkéntesei közel harminc városban visznek perselyeket az utcára, hogy az így beérkezett pénzadományokból támogassák a rászorulókat. A kezdeményezés kifejezetten a helyi szükségletek kielégítésére irányul, vagyis a gyűjtés célja területenként eltérő. Újbudán az összegyűlt adományokat a nehéz anyagi körülmények között élő családok gyermekeinek nyári táboroztatására fordítják.

Újbudán 2009. március 14-én 8 és 12 óra között a Fehérvári úti Piac előtti területen várja a Szervezet az adományozók nagylelkű támogatását.

Napjainkban különösen fontossá vált a nehéz helyzetben élő embertársaink támogatása, ami az adománygyűjtés terén új, az emberek közvetlen megszólítására építő módszerek alkalmazását is szükségessé teszi. A Vöröskereszt új kezdeményezését a nyugat-európai Vöröskereszt-szervezetek már régóta sikerrel alkalmazzák.

Az önkéntesek - akik ruházatukon a Magyar Vöröskereszt jól látható logóját viselik majd - kizárólag a közterületeken tevékenykednek, lakásokban és intézményekben nem folytatnak adománygyűjtést.

Madarász Gyuláné - a Magyar Vöröskereszt XI. kerületi szervezete


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.