Új nyugdíjas klub Gazdagréten

Szeretnék további friss híreket kapni!

A Gazdagréti tér 1. szám alatt most már rendszeres lesz a nyüzsgés, ugyanis új nyugdíjas klub nyílt a lakóház födszintjén. Az Önkormányzati támogatással kialakított helység avatása mellett átadásra kerültek az első 60+ kártyák is.

Az új nyugdíjasklubot a szükség hívta életre, hiszen a már meglévő Gazdagréti Nyugdíjasház már nem tudta kiszolgálni a növekvő igényeket. Az avatóünnepségen a polgármester is részt vett, aki meglepetésként kiosztotta a jelenlévőknek az első 60+ kártyákat.

A kártya segítségével különböző kedvezményeket vehetnek igénybe az Újbudán élő, 60. életévüket betöltött lakók. Az ősszel indított program a közértbeli vásárlástól kezdve a kulturális és rekreációs programokig számos területen nyújt majd könnyebbséget a kerületi időseknek. Veresné Krajcár Izabella alpolgármesterasszony elmondta, az érdeklődés máris jelentősnek mondható, hiszen eddig körülbelül 2500 igénylés érkezett be az Önkormányzatba. A kártyákat pedig szinte azonnal kipostázzák a kártyaelfogadó helyek listájával együtt.

forrás: ujbuda.hu


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.