Telefonos ügyfélszolgálattal segít a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal

Szeretnék további friss híreket kapni!

Az ügyfélszolgálat munkatársai széleskörű információnyújtással segítik az önkormányzatok és kirendeltségek ügyintézőit az "Út a munkához" programban meghatározott egyes szociális ellátások változásaival, valamint a munkához jutást segítő közfoglalkoztatás szervezésével kapcsolatban.

Tájékoztatást kaphatnak a rendszeres szociális segélyezettekkel foglalkozó önkormányzati és munkaügyi kirendeltségi ügyintézők mellett a jelenleg rendszeres szociális segélyben részesülők, a rendelkezésre állási támogatásra, illetve a jövőben is rendszeres szociális segélyre jogosultak is.

Az érdeklődők munkanapokon reggel félnyolc és este félhat között kereshetik telefonon az ügyfélszolgálat munkatársait, emellett e-mailben is megküldhetik kérdéseiket.

A bővebb információnyújtás és a hatékonyabb ügyintézés érdekében a Foglalkoztatási és Szociális Hivatalban telefonos ügyfélszolgálat (call-center) kezdi meg működését, amely munkanapokon 7.30 és 17.30 óra között érhető el. A call-center 2009. januártól 2009. június végéig működik.

Az ügyfélszolgálat munkatársai telefonon és e-mailben tájékoztatják az érdeklődő ügyfeleket, valamint szakmai tanácsadást nyújtanak a rendszeres szociális segélyre/rendelkezésre állási támogatásra jogosultakkal foglalkozó önkormányzati és munkaügyi kirendeltségek ügyintézőinek.

A telefonos ügyfélszolgálat keretében négy munkatárs fogadja a hívásokat.

Az e-mailben történő megkeresésekre, a kérdés jellegétől függően a lehető legrövidebb időn belül írásban kapnak választ az érdeklődők.

A telefonos ügyfélszolgálat munkatársai telefonon a 06 1 459 1077 számon,

illetve írásban az utamunkahoz@lab.hu címen érhetők el.

Az ügyfélszolgálathoz beérkezett kérdésekre adott válaszok a www.afsz.hu honlapon a "Gyakran feltett kérdések" menüpont alatt "Az "Út a munkához" programban meghatározott egyes szociális ellátások változásairól, a munkához jutást segítő közfoglalkoztatás szervezéséről" címen találhatók.

forrás: Újbuda Önkormányzat


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.