Megnyilt a XXIV. Vizuális Művészeti Kiállítás a Budapesti Művészeti Központban

Szeretnék további friss híreket kapni!

Bensőséges hangulatban nyílt meg a Budapesti Művelődési Központban a XXIV. Vizuális Művészeti Hónap c. Kiállítás és programsorozat, melyre majd száz autodidakta művész nyújtotta be pályázati munkáját. A szakmai zsűri, azaz Dóri Éva Magyar Művelődési Intézet, Bálványos Huba grafikusművész és Fiók László képzőművész 66 alkotást választott ki a pályamunkák közül , melyek ebben a hónapban, illetve januárban kerülnek bemutatásra a művelődési központ garlériájában.

A kiállítók közül Balassa Katalin, Fülöp Zoltán, Kemenes Katalin és Szolnoki Ágnes alkotóművészek részesültek díjjazásban.

A tárlat előválogatása is egyben a jövő év májusában megrendezéssre kerülő Amator Artium XX. Országos Képző- és Iparművészeti Tárlatnak, mely a Vajdahunyad várban lesz látható. Erre a tárlatra javasolta a zsűri a most látható művészeti alkotások közül többek között A.Tóth Attila festőművész Egerszalóki látomás, Balassa Katalin festőművésznő Vadászat, Déghy Rita festűmúvésznő Égbekiáltó, Fülöp Zoltán festőművész Télelő és még mintegy 10 művész alktását.

A Budapesti Művelődési Központ Galériájában (XI. ker. Etele út 55 sz. I. em) a kiállítás megtekinthető hétköznap 8-21 óráig, szombaton 8-18 óráig, illetve vasárnap rendezvények idején. Ajánlom mindenki szíves figyelmébe ezt a nagyon szép és tartalmas válogatást, mely az ünnepek előtt, alatt , vagy között nagyon színvonalas program lehet .

[Beküldte Ilicske]


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.