Újszerű Tesco üzlet Újbudán

Szeretnék további friss híreket kapni!

A Bartók Béla úton nyitott kisboltot az áruházlánc

Budapest, 2008. november 14 -én Pénteken új üzletet nyitott a XI. kerületben a Tesco Global Áruházak Zrt. Az új formátumú, a megszokottnál jóval kisebb üzlettérben válogatott árukínálattal találkozhatnak a vásárlók, akik már most elkezdhetik a karácsonyra való felkészülést.

A megszokott nagy hipermarketektől teljesen eltérő, kis alapterületű üzletet nyitott Újbudán, a Bartók Béla út 105-113. szám alatt a Tesco. A mindössze 280 négyzetméter alapterületű üzlet hangulatával többek között azt a célt szolgálja, hogy a vásárlás sokkal inkább legyen élmény, mint napi rutin. A Tesco azon törekvésének része ez az új formátum is, miszerint szeretnének közelebb kerülni a vásárlókhoz, a mindennapok szerves részévé válni.

Az új üzletben a kis eladótér miatt kiemelten fontos, hogy válogatott árukínálat jelenjen meg a polcokon. A Tesco esetében ez olyan kiváló minőségű saját márkás termékeket is jelent, melyek a márkás termékekkel közel azonos színvonalat nyújtanak, jóval kedvezőbb áron.

A frissen megnyitott üzletben már most a karácsonyra készül a Tesco. ?Természetesen idén is érdemes lesz a Tesco-ban bevásárolni az ünnepek előtt. Igyekszünk azzal is a kedvében járni vásárlóinknak, hogy már jóval a karácsonyi roham előtt ünnepi árakon kínáljuk termékeinket, hogy ne kelljen az utolsó napokban tülekedni szaloncukorért és sok minden másért, így mindenki kényelmesen végezheti az ünnepi bevásárlást. Mostantól hétről hétre újabb karácsonyi termékek, ajándékok érhetőek el akciós áron?, mondta el Hackl Mónika, a Tesco kommunikációs vezetője.

Hackl Mónika

Kommunikációs vezető - TESCO-GLOBAL Zrt.


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.