Iskolafelújí­tások Újbudán…

Szeretnék további friss híreket kapni!

Az önkormányzat idén nyáron harmincegy kerületi oktatási intézményben végzett jelentős felújí­tásokat, hogy az iskolakezdésre a kisdiákok és óvodások már egy megújult épületben kezdhessék a tanévet.

Újbuda Önkormányzatának ellátó szervezete a GAMESZ idén majd négyszáz millió forintból gazdálkodhatott a kerületi oktatási intézmények felújí­tása során. Az óvodák, bölcsődék, és általános iskolák épületeiben elsősorban a nyí­lászárókat cserélték le, de sok helyen az elavult tetőszerkezeteket is felújí­tották - tájékoztatta szerkesztőségünket Lakos Imre alpolgármester, aki az SZDSZ frakcióval karöltve meglátogatott néhány felújí­tott intézményt, íy a Budai Sport Iskolát is. Itt 15 millióból valósult meg a nyí­lászárócsere és az egyéb rekonstrukciók, ami az egyik legnagyobb volumenĹą munkálatnak számí­t a többi között.

Keszthely Ferenc, a GAMESZ igazgatója azt is hozzátette, a tél közeledte miatt korszerĹąsí­tették a fĹątésrendszert, és a hőszigetelést is javí­tották az egyes épületekben. Minden intézményi munkálat határidőre elkészült, íy az iskolakezdést semmi nem veszélyezteti - jelentette ki a szakember.

forrás:ujbuda.hu


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.