Ideiglenes, hosszú távú villamospótlás a 18-as és 56-os vonalon

Szeretnék további friss híreket kapni!

Augusztus 4-étől augusztus 31-éig (hétfőtől négy héten át) felújí­tási munkák zajlanak a Budagyöngye és HĹąvösvölgy között a 18-as és 56-os villamosok vonalán. A rekonstrukciót két ütemben tervezzük, a lezárt szakaszon a villamosok helyett autóbuszok közlekednek.

Augusztus 4-étől 10-éig (hétfőtől egy héten át) a 18-as és az 56-os villamosok a külső végállomásaiktól (18-as villamos Savoya Park, 56-os villamos Budafok, Városház tér) csak a Moszkva térig közlekednek.

Az 59-es villamosok a jelenlegi forgalmi rendjük szerint, Farkasrét, Márton Áron tér és Szent János Kórház között közlekednek.

A villamosok helyett a hĹąvösvölgyi végállomásokat a sĹąrĹąbben közlekedő gyors 56-os autóbuszokkal lehet megközelí­teni. Az autóbuszok a jelenlegi megállóhelyein kí­vül a Nyúl utcánál, a FogaskerekĹą Vasútnál, a Szent János Kórháznál, a Nagyajtai utcánál és az Akadémia megállóknál is megállnak.

Augusztus 11-étől három héten át, augusztus 31-éig a 18-as villamosok Savoya Parktól Budagyöngyéig, az 56-os villamosok Budafok, Városház tértől szintén Budagyöngyéig, az 59-es villamosok változatlanul teljes vonalon, Szent János Kórháztól Farkasrét, Márton Áron térig szállí­tják az utasokat.

HĹąvösvölgyig szintén a gyors 56-os autóbuszokkal lehet utazni, amelyek sĹąrĹąbben közlekednek, de az autóbuszok a jelenlegi megállóhelyein kí­vül csak az Akadémiánál állnak meg. (MegszĹąnik az ideiglenesen létesült Nyúl utca, FogaskerekĹą Vasút, Szent János Kórház és Nagyajtai utca megállóhely.)

Az esetleges kényelmetlenségek miatt az utazóközönség megértését és türelmét kérjük.

forrás: bkv


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.