Játszótér… a lakók rémálma

Szeretnék további friss híreket kapni!

XI. Rátz László u és Andor u. közötti játszótér rémálmává vált az ott lakóknak.

Kb. 2 éve épí­tették fel az EU-s jogszabályoknak megfelelően. Ez idáig rendben is van, szép és rendezett volt (!) kb. fél évig.

Őrí­zték, rendbetették....

Mára ez már a múlt.

A játszótér koszos, nem felügyelik, éjjel a hajléktalanok lepik el, vagy a részeg fiatalok. Üvöltöznek, dobálják a sörös üvegeket, stb...Ez éjjel van. A rendőrség már több esetben is ellenőrzött.

Reggel 6 órakor már fociznak a futball pályán, nem igazán kicsi gyerekeké a játszótér. A kedves szülők ott sörözgetnek, már apukák is gyülekeznek, ha netán valamelyik lakó mer szólni, akkor legyen "erő", aki nagyon durván visszaszól.

Budapesten több játszótér is mĹąködik, de azt felügyelik, zárják, úgymond nyitvatartási idő van. Általában délelőtt 10 órától este 19 óráig. Nagyon szigorúan veszik a szabályokat.

Ez a játszótér mára már tönkreteszi az ott lakók életét. Csak becsukott ablakok mellett lehet élni, ha szólni mernek a lakók, akkor fenyegetés a visszaválasz.

Nem gondolom, hogy ezt valóban engedni lehet!! Ha a többi kerületben mĹąködik, itt miért nem?? Mára már nem a gyerekeké, hanem a randalí­rozó embereké, "szülőké".....

Nem hiszem, hogy ezt íy el lehet fogadni, és hosszútávon íy lehet élni!

[Beküldte Nelly]


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.