Molnár Gyula szerint az Öböl fejlesztése tisztességesen és szakszerĹąen zajlott

Szeretnék további friss híreket kapni!

Újbuda Önkormányzata szeptember 30-án sajtótájékoztatót tartott az Öböl fejlesztésével kapcsolatban a Kopaszi-gáton. Molnár Gyula polgármester a helyszí­nen válaszolt az újságí­rók kérdéseire, illette egy tényeket és adatokat tartalmazó í­rásos anyaggal szolgált a leggyakrabban feltett kérdésekre.

A polgármester elmondta, az ingatlan-beruházást ellenőrző kerületi vizsgálat lezárult, a hat fős vizsgáló bizottság rendben találta az ügyet. Az ingatlanfejlesztés tehát tisztességesen és szakszerĹąen zajlott. Hozzátette, az Önkormányzat szándéka egyértelmĹą volt, melyet teljesí­tett is.

Egy több mint tí­z éve lepusztult és elhanyagolt értékes ingatlan fejlesztésével szép területet hoztak létre, illetve a telek akkori értékét meghaladó módon az Önkormányzat bevételre tett szert, mely körül belül 38-40 százalékos nyereséget jelent.

Az Öböl körüli vádaskodások nem látszanak nyugodni, a polgármester szerint ez nem más, mint a Fidesz belső politikai harca, ugyanis Schneller Domonkos, a Fidelitas fővárosi elnöke feljelentést tett az ügyészségen a Lágymányosi-öböl fejlesztése ügyében. A sajtótájékoztató célja tehát a vádaskodások végérvényes tisztázása és lezárása volt.

A politikus hangsúlyozta, a továbbiakban Újbuda vezetősége nem kí­ván részt venni olyan számháborúban, amely célja a kerület hitelének rontása, és elutasí­tanak minden nem szakmai, hanem pusztán politikai támadást az ügyben. Hozzátette, aki politikai célokra akarja felhasználni a kerület jó hí­rét, azon jogi úton vesznek elégtételt.

Forrás: Újbuda.hu

[Beküldte Admin (Petike)]


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.