“Skála ,mégegyszer”

Szeretnék további friss híreket kapni!

Admin irta cikkében, hogy elkezdték a Skála bontását. Igy igaz. Csak , hogy őszinte legyek egy kicsit fáj, miért kellett lebontani?Össze akart omlani?,nem csak meguntuk-már aki, s egy uj nagy komplexumot épitenek a helyére,ami állitólag növeli a környező ingatlanok árát?!A környező 3-4 emeletes házak attól lesznek drágábbak, hogy majd eltakarja őket egy "üvegpalota" ,.Miért kell mindent kidobni, ami régi?

A vásárcsarnokot gyönyörüen felujitották, na persze a külföldieknek ez elég nagy "nevezetesség". Még a Corvin áruház is megmenekült. A Corvin moziról nem is beszélve, némi átalakitással, túlélte a nagy mozikomplexumokat is, és még mindig milyen népszerĹą. Elég rég óta élek a kerületben. Számomra Ujbuda egyenlő, a Feneketlen tóval,a a Bikás Dombbal/már ez is utban van,/ és igen a Skála Áruházzal, S igen nekem hiányozni fog.

Tudom egy mozira szükség van a környéken/a mozi kedvelőknek/ de volt mozink is,de a kutyának sem kellett. Változik a világ, de biztos ez a jó irány???Tudja valaki melyik a jó irány??Nem akarok a fejlődés utjába állni,de a rombolásnak sem vagyok a hive. Ami pedig az uj dolgokat illeti, hát néha elmegyek a Tescocskába is, ne háborogjatok mindenki igy hivja, még az ottani dolgozok is. Szóval ennyit a fejlődésről. üdv. D.Anna

[Beküldte D. Anna]


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.