Egyedül a “Tömegben”

Nem csak az “magányos” aki egyedül él,sőt lehet, hogy annak több barátja van, s több ember veszi körül.Nekem van két fiam mégis olyan magányos vagyok mint az ujjam-érdekes nem?A nagyobbik már nős,ha valami gondja van/persze csak módjával,a titkok már nem az anyura tartoznak/ jön segitséget kér, ha nekem van gondom, pl.5 perces vizszerelés már morog, nagyon elfoglalt ember nem ér rá. Én minden nap felhivom, /bár egy utcába lakunk/, bár most megtettem azt, hogy nem hivtam, egy hét után hivott, hogy mi ujság, de meg nem kérdezné soha, hogy vagy anyu?-olyan mint egy idegen.

Nem kell messzire mennem ott a “kicsi” aki velem él,ő a problémáit a haverjaival beszéli meg, ha nagy a baj, összetörik a kocsi stb akkor még én is jó vagyok, hát nem fura.Persze mondhatnánk azt is, hogy felnöttek a gyerekek, stb a szokott szöveg., de miért van ez igy én még mindig szeretnék az életük része lenni, főleg a kicsié,persze nem tolakodoan, csak hogy érezzem azt , hogy van valakim, akinek szüksége van rám/nem csak a bajban/ és én is támaszkodhatok rá.

Ez nem csak a családban van igy, 3 év után munkahelyet változtattam, nem vártam könnyes bucsut, de legalább annyit-hogy biztos meggondoltam? stb.-ez elmaradt. Aztán nem kell messzire mennem itt a kutyim, ma még nem dolgozom igy én naiv arra gondoltam kicsit tovább alszom, igy nem találkoztunk a “haverjával” mert ők korán járnak le-nos egész nap vádló tekintett kisért a lakásban.Miért érzem azt, hogy nagyon egyedül vagyok. peddig több száz ember vesz körül??Törödjek bele, igy van ez jól, majd ha szükségük lesz rám jelentkeznek-ennyi a barátság, sőt már a család sem több?.

A kutyit legalább megértem, most haragszik,de holnap már ugyanugy szeret………..Nekem ez nem megy ilyen egyszerüen, igy hát állok szomoruan a tömeg közepén…egyedül.

[Beküldte D. Anna]