“majdnem nagykoru”

Már annyi borongósat irtam itt az ideje, hogy nevessünk! Van egy anyuka és az ő “majdnem nagykorú ” fiacskája. A gyerkőc mindene az autója, amin éppen felnit szretne cserélni az egyik haverjánál, akinél még nem volt. A srác kerületünkön kivĹąl lakik-a jogsi friss, muszáj megnézni a térképet. Gyerkőc keresi majd bele “pistul” nincs meg az utca! elveszett. Szerencsére jön haza anyu, segit, de előbb röhögőgörcsöt kap, mert a pici fia a magyarország térképben kereste a Budafoki utcát……..

Na jó, utca meg van, gyerek megy. Anyuban mozdul az a bizonyos hatodik érzék, ami szinte minden anyában megvan- vajon elvitte a gyerek az alkatrészeket/fékbetét, stb… Megnézi, bingó minden otthon maradt. Telefon megy, gyerek vissza, morogva- az a h…. alkatrész miért nem szállt be a kocsiba???? Majdnem nagykorú ismét indul, anyu ujra érez valami bizsergést-a csere kerekeket berakta a kocsiba,? Mert hát annélkül nehéz kereket cserélni.

Telefon ismét-még jó, hogy feltalálták a mobilt-/ ja majd elfelejtettem a kerekek a pincében nyaraltak/ “majdnem nagykorú” ismét vissza, de már röhögve a saját lököttségén, mert amig az ember saját butaságán is tud nevetni addig nincs baj-higgyétek el nekem.

Azt el kell még mondanom a kerékcsere azóta megtörtént, a “majdnem nagykorú , nagykorú lett, de mit sem változott. Persze mit számit ez egy szerető anyának. üdv. D, Anna