Használati utasitás szerelmes kamaszhoz!

Szeretnék további friss híreket kapni!

Kedves sorstársaim nem tudom átéltetek-e már egy szünidőt szerelmetes kamasz gyermeketek mellett, ha nem adok néhány jó tanácsot!

1.ha szerelmetes gyermeked elakarod küldeni egy "listás" vásárlásra ,nézd át a szatyrokat mert ha benne maradt az előző napi "uram bocsá" előző heti lista biztos azt fogja megvenni!

2. Ha szeretnéd ,hogy unalmában végezzen el 1-2 feladatot ,pontosan irj le mindent pontokba szedve,még azt is, hogy mi hol található, mert gyermeked képes a porszivót a hütőben keresni,a joghurtott a könyvespolcra rakni/ott is elfér/ ja és gombairtó spray-el ablakott mosni!/a mi ablakunk sose lesz gombás/

3, ha szeretnéd, hogy vigye le a kutyit hosszab sétára-először is stoppert szerelj rá, másodszor jelőld meg melyik az eleje nehogy a farkára kerüljön a poráz-mert az nem szivleli.

4.Utolsónak irom /sokat irhatnék/ még, ha netán vége a szerelemnek, vedd elő aggkori szemilitásod-mert hát ki is volt az a lány, ugyan ki ismeri, különben meg nem is létezett.

Persze nemkell kétségbe esni, gyermekednek nincs semmi baja csak éppen szerelmes, gondolj arra Te is voltál az nem is olyan rég. Üdv. D.Anna


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.