Anya!?!

Szeretnék további friss híreket kapni!

Azt mondják Anya csak egy van -régi mondás mint az is , hogy csodás dolog anyának lenni. Azért ha belgondolsz nagyon nehéz "hivatás", ha valaki egyedül neveli gyermekét az duplán nehéz. Nehéz az anyagiak miattis és az örök örlödés vajon jól csinálom??

Ki tudja eldönteni, hogy mi a jó? Nekem is van 2 fiam, az egyik már nős, vele is nehéz, mert ott már meg kell felelni az embernek egy harmadik személynek is/a fiam feleségének/ Ha hibázok "uram bocsá" a fiam már nem nekem ad igazat, nem mellettem áll, hanem " a harmadik mellett".

Hogy tud ez fájni! biztos Ti is tapasztaltátok már ezt. Aztán ott a "kicsi" aki tizen éves és felnőttnek hiszi magát! Nem kér tanácsot ,mert Ő már nagy fiu, csak pénzt kér/de azt mindig/ mert ahhoz még nem elég nagy, hogy keressen.Vagy én tévedek.Igyekszem mindent megadni Neki amit birok, sokan azt mondák elkényeztetem,de örökké félek kevés amit adok és mi lesZ ha mástól kér, ha rossz társaságba keveredik?

Mi a helyes egy gyerek nevelésében? Ti tudjátok? Akkor irjatok ezzel kapcsolatban egy pár sort. Anya csak egy van és ez a legszebb hivatás.......azért nem lehetnék néha Apa?? ÜDV. D.Anna


Miről olvasnál szívesen itt a portálon?

Kérjük írd meg nekünk.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név*:

E-mail cím*:

Üzenet (röviden, 1 mondatban)* :

A javaslatok a szerkesztőség e-mail címére érkeznek. Azt a honlapra nem tesszük ki. Köszönjük.